Zo maak je je eigen paneermeel
Snel gemaakt én heerlijk om het krokante laagje van kroketjes, schnitzels of cordon bleus te fabriceren: droog je broodrestjes! In dit filmpje van vzw Vlaco krijg je de volledige uitleg voor zelfgemaakt paneermeel. Als je je broodrestjescreatie in een goed afgesloten blik in een droge, koele ruimte bewaart, kan je er zelfs tot een jaar van genieten. Voldoende tijd om veel gebakken vis en gefrituurde gerechtjes mee te maken dus.
Meer inspiratie voor je broodrestjes
6 heerlijke recepten om broodverspilling tegen te gaan
Ook steeds brood over? Ontdek deze 6 heerlijke recepten van 30% minder-ambassadrice Stefanie Willaert.
Ga naar de recepten4 makkelijke recepten op basis van oud brood
Dankzij de volgende ideeën tover je je oude brood om tot iets nieuws, lekkers en vooral: simpel.
Ga naar de receptenGerelateerde artikels
Hoe richt je je koelkast correct in?
voedselverspilling / Voorkomen
Wil je liever geen voedsel weggooien omdat het te snel bederft of je het uit het oog was verloren? Denk dan aan deze tips om je koelkast correct in te delen.
5 tips om lekkers langer en beter te bewaren
voedselverspilling / Voorkomen
Wil je liever geen voedsel weggooien omdat het te snel bederft of je het uit het oog was verloren? Houd onze bewaartips in acht en je zal langer ‘plezier’ hebben aan je producten.